Τρόποι Αποστολής Παραγγελιών

Πως θα παραλάβω τα προϊόντα της παραγγελίας μου;

Οι τρόποι αποστολής των προϊόντων που παραγγέλνετε μέσα από το andrikamagio.gr είναι οι παρακάτω:

Αποστολή παραγγελίας με ACS courier, σε όλη την Ελλάδα

Η παράδοση του προϊόντος στην ACS γίνεται συνήθως μετά από 1 - 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας σας, εκτός αν η παραγγελία γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο όπου μπορεί να πάρει και παραπάνω ημέρες. Θα παραλάβετε το προϊόν στη διεύθυνση που μας δηλώσατε κατά την παραγγελία σας. Πριν την αποστολή του προϊόντος θα λάβετε ένα τηλεφώνημα από το andrikamagio.gr για διευκρινίσεις. To κόστος είναι 3 ευρώ τα πρώτα 6 Kg σε όλη την Ελλάδα εκτός απομακρυσμένων περιοχών όπου το κόστος είναι 5 ευρώ τα πρώτα 2 Kg και τα 1 ευρώ το κάθε επιπλέον Kg. 
Σημείωση: Όταν γίνεται πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση και είσαστε δυσπρόσιτη (απομακρυσμένη) περιοχή θα σας ζητηθεί να καταβάλετε την διαφορά ή να παραλάβετε από το πλησιέστερο κατάστημα ACS. Η χρέωση των 3 ευρώ / 6kg ισχύει για τις Αντικαταβολές (βλέπε χρέωση αντικαταβολής)

Αποστολή παραγγελίας με Γενική Ταχυδρομική σε όλη την Ελλάδα

Η παράδοση του προϊόντος στην εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική ταχυδρομική γίνεται συνήθως σε μία εργάσιμη μέρα από την ημέρα της παραγγελίας σας, με κόστος από 3 τα πρώτα 6 Kg σε όλη την Ελλάδα εκτός απομακρυσμένων περιοχών όπου το κόστος είναι 5 ευρώ τα πρώτα 2 Kg και τα 1 ευρώ το κάθε επιπλέον Kg. Θα παραλάβετε το προϊόν στη διεύθυνση που μας δηλώσατε κατά την παραγγελία σας. Πριν την αποστολή του προϊόντος θα λάβετε ένα τηλεφώνημα από το andrikamagio.gr για διευκρινίσεις. 
Σημείωση: Όταν γίνεται πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση και είσαστε δυσπρόσιτη (απομακρυσμένη) περιοχή θα σας ζητηθεί να καταβάλετε την διαφορά ή να παραλάβετε από το πλησιέστερο κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής. Η χρέωση των 3 ευρώ / 6kg ισχύει για τις Αντικαταβολές (βλέπε χρέωση αντικαταβολής)

Αποστολή παραγγελίας στην Κύπρο με TNT

Θα παραλάβετε το προϊόν στη διεύθυνση που μας δηλώσατε κατά την παραγγελία σας. Η αποστολές για Κύπρο ειδικά έχουν κόστος 10 ευρώ για τα 2 πρώτα KG. Η πληρωμή σε αυτή τη περίπτωση γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Παραλαβή από το κατάστημά μας στο Μαρούσι

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας και από τον χώρο μας στην οδό Χειμαρας 6 στο Μαρούσι. Για την παραλαβή από το κατάστημα, δεν απαιτείται υποχρεωτικά να κάνετε ηλεκτρονική παραγγελία, όμως καλό είναι να μας κάνετε πρώτα ένα τηλέφωνο για να εξασφαλίσουμε τη διαθεσιμότητα του προϊόντος που ζητάτε.

Αποστολή στην Αλβανία με ACS

Το κόστος αποστολής στην Αλβανία είναι 10 ευρώ με την ACS για τα πρώτα 2kg.