Επιστροφές Προϊόντων - Αλλαγές

Έχω αγοράσει προϊόντα από το andrikamagio.gr. Μπορώ να τα επιστρέψω;

Παρακαλώ πριν αγοράσετε ένα προϊόν από το ηλεκτρονικό κατάστημα andrikamagio.gr βεβαιωθείτε ότι σας κάνει. Καλέστε μας αν δεν είστε βέβαιοι για την επιλογή σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε.

Διαβάστε προσεκτικά την περιγραφή των προϊόντων μας, δείτε τις φωτογραφίες και διαβάστε τα σχόλια πελατών που έχουν αγοράσει αυτά τα προϊόντα πριν από εσάς. Διαβάστε τα σχόλια από καταξιωμένους κριτές που αναρτούνται στην ιστοσελίδα μας.

Αν παρόλα αυτά παραγγείλατε το προϊόν και σας ήρθε ελαττωματικό ή για κάποιον λόγο δεν είναι αυτό που παραγγείλατε επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε πως θα επιστραφεί ή πώς θα αλλαχτεί.

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 14ΗΜΕΡΟ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 14 ΗΜΕΡΕΣ.

ΤΑ ΕΙΔΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ.

ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΤΙΚΕΤΑ.

Το fitshop.gr σας συμβουλεύει να κρατάτε την συσκευασία των προϊόντων που αγοράζετε όχι μόνο από εμάς, αλλά απ΄όλα τα καταστήματα για τουλάχιστον μία εβδομάδα από την παραλαβή τους.

Ποιοι είναι οι Όροι Επιστροφής;

  1. Δεν επιστρέφονται προϊόντα μετά το 14ήμερο παραλαβής τους. Υποβάλετε αίτηση επιστροφής στις 14 πρώτες μέρες παραλαβής του προϊόντος. Οι 14 ημέρες είναι ημερολογιακές και όχι εργάσιμες.
  2. Δεν επιστρέφονται ρούχα από τα οποία έχει κοπεί η ετικέτα τους.

Πως επιστρέφω τα προϊόντα;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να υποβάλετε την αίτηση επιστροφής του προϊόντος.

Πως αλλάζω ένα προϊόν

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε εφόσον δοκιμάσατε το ρούχο και είδατε ότι δεν σας κάνει, είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στη συνέχεια πακετάρετε τα ρούχα που είναι προς αλλαγή μαζί με ένα χαρτί στο οποίο θα αναγράφονται τα στοιχεία σας αλλά και το προϊόν με το οποίο θέλετε να αλλαχτεί αυτό που στέλνετε πίσω.. Έτσι διασφαλίζεται ότι η αλλαγή θα κυλίσει ομαλά.

Το κόστος αλλαγής ορίζεται στα 7€ για ελληνικές διευθύνσεις που δεν βρίσκονται σε απομακρυσμένες -για τα κούριερ- περιοχές Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε οδηγίες για το πως θα γίνει η πληρωμή των μεταφορικών.

Οι άνθρωποι του andrikamagio.gr θα προσπαθήσουν η διαδικασία της αλλαγής το συντομότερο δυνατό. Το andrikamagio.gr έχει υποχρέωση να ολοκληρώσει την διαδικασία αλλαγής εντός 14ρων ημερολογιακών ημερών από την στιγμή της παραλαβής των προϊόντων που έστειλε πίσω ο πελάτης προς αλλαγή, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. 

Ποιος επιβαρύνεται με τα κόστη επιστροφής;

Το κόστος επιστροφής προϊόντος το επιβαρύνεται εξολοκλήρου ο αγοραστής.

Υπάρχει περίπτωση η αλλαγή μου να μην γίνει δεκτή;

ΝΑΙ, η αλλαγή του προϊόντος μπορεί να μην γίνει δεκτή εφόσον το ρούχο:

  • Έχει φορεθεί.
  • Το ταμπελάκι του έχει κοπέι - αφαιρεθεί.
  • Το προϊόν έχει πρόβλημα από υπαιτιότητα του πελάτη.
  • Δεν έχει το ελλάτωμα που μας ανέφερε εκ των προταίρων ο πελάτης.

Το κόστος επανεπιστροφής επιβαρύνει εξολοκλήρου τον αγοραστή.