Έκπτωση 29%

Κοντομάνικο Rashguard Hayabusa Odor Resist Grey

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 69,90
49,90
Κερδίζετε: 20,00 (29%)
Τιμή σε πόντους: 8483 πόντοι
odor-resist-rashguard-SS
770047-GR-S
Σε Απόθεμα
+

Description

Κοντομάνικο Rash Guard Hayabusa Odor Resist - Grey

Το κοντομάνικο Hayabusa OdorResist rash guard αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές τις αγοράς γιατί είναι εφοδιασμένο με το περίφημο XT2® ύφασμα που περιέχει πραγματικό ασήμι το οποίο προσδίδει εξαιρετικές αντιμικροβιακές ιδιότητες!

Οι αντιμικροβιακές ιδιότητες του άργυρου (ασημιού) είναι γνωστές από τα ένδοξη εποχή της Αρχαίας Ελλάδας και έχει χρησιμοποιηθεί σαν υλικό κατασκευής σε πολλά σκεύη αλλά και χειρουργικά εργαλεία ακριβώς γι' αυτό τον λόγο.

Έτσι λοιπόν, το ύφασμα XT2® του Rashguard Hayabusa Odor Resist είναι εμποτισμένο με ίνες καθαρού αργύρου για να προλαμβάνονται τυχών συγκεντρώσεις μικροβιακού φορτίου λόγω της έντονης εφίδρωσης του αθλητή. Αυτό σημαίνει αυτομάτως, πως το Rash Guard Hayabusa Odor Resist δεν πρόκειται να μυρίσει εύκολα και δεν πρόκειται να χαλάσει λόγω κακής υγιεινής.

Ταίριασμα στο σώμα και αίσθηση

Το Rashguard Hayabusa Odor Resist κάθεται πάνω στο σώμα σου σαν δεύτερο δέρμα και δεν περιορίζει ούτε στο ελάχιστο τις κινήσεις σου. Συνοδεύεται από αντιολισθητικό λάστιχο στο μέρος της μέσης ώστε να μένει πάντα στη θέση του ακόμα και όταν ρολάρεις στο πάτωμα.

Υψηλές επιδόσεις

Χάρη στην συμπιεστική τεχνολογία της Hayabusa, το Rashguard Odor Resist ασκεί πίεση στους μύες σου, βοηθώντας στην καλύτερη αιμάτωσή τους. Έτσι επιταχύνονται οι χρόνοι προθέρμανσης και αποκατάστασης και μειώνεται η πιθανότητα μικροτραυματισμών από τυχών τραβήγματα στους μύες. Επιπλέον βοηθάει στην αποβολή του ιδρώτα (τεχνολογία Dry Fit) βοηθώντας τον αθλητή να παραμείνει δροσερός και άνετος καθ' όλη τη διάρκεια της προπόνησης.

Κορυφαία Αντοχή

Η αντοχή και γενικά η ανθεκτικότητα των προϊόντων Hayabusa είναι εξαιρετική και το Rashguard Hayabusa Odor Resist δεν αποτελεί εξαίρεση! Είναι κατασκευασμένο από το ύφασμα XT2® το οποίο είναι εμποτισμένο με ασήμι κάτι που βηθάει ακόμα περισσότερο την ανθεκτικότητα και την αντοχή του σε βάθος χρόνου.

ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ RASHGUARD HAYABUSA ODOR RESIST - GREY
Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Rashguard κορυφαίας αντοχής και αξιοπιστίας.
  • Με συμπιεστική τεχνολογία που βελτιστοποιεί τις επιδόσεις σου στη προπόνηση και τον αγώνα.
  • Φτιαγμένο από ύφασμα XT2® εμποτισμένο με ασήμι που έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες.
  • Εξαιρετικά κομψός σχεδιασμός
  • Βοηθάει στην αποβολή του ιδρώτα και βοηθάει τους μύες να διατηρήσουν την βέλτιστη θερμοκρασία λειτουργίας.
  • Με αντιολισθητικό λάστιχο στην περιοχή της μέσης για να μένει σταθερό πάνω στο σώμα.
  • Από τα καλύτερα rashguards της αγοράς.

Κωδικός: 770047-GR

Δες περισσότερα Hayabusa rashgards στο fitshop.gr!

Features

Brand:
Hayabusa Fight
Χρώμα:
  • Green